Hit predstava "Casabianca" u Motovunu (15.8.2022.)

Na Velu Gospu, u ponedjeljak 15. kolovoza 2022. s početkom u 20.00 sati na glavni motovunski trg dolazi hit predstava Casabianca!

Svi već puno znamo o ovoj simpatičnoj predstavi, a evo o čemu se točno radi:
 
Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca, dobro poznat voditeljski i pjevački dvojac, u ovoj nas predstavi zabavljaju kao Franko i Đurđa. Riječ je o komediji na čakavskom dijalektu koja prikazuje smiješnu stranu života tipičnog primorskog bračnog para, od 60-ih godina prošlog stoljeća do danas. Irena i Mario, odnosno Đurđa i Franko, upoznali su se u autobusu, popularnoj trejsduji.
Ona je bila mlada i poduzetna, a on neiskusan i nagovorljiv. Skupa su pogledali film „Casablanca“ i započeli romansu. Bilo je lijepo dok je trajalo, a onda je došao brak, pa djeca. Komunizam pa kapitalizam. Partija pa stranke. Trendovi su se mijenjali, a Đurđa i Franko trajali, ali ne bez problema. Jer, kako kaže Franko: „Život se more opisat z tri besedi. Vavek neki k…..“.
Ova duhovita predstava progovara o životnim izazovima u kojima se svi mogu prepoznati, a vratit će nas u ona dobra stara, za neke i bezbrižnija vremena.
 
Organizator je Turistička zajednica općine Motovun. Ulaz je besplatan, a broj sjedećih mjesta ograničen, stoga zauzmite svoje mjesto na glavnom motovunskom trgu na vrijeme. Vidimo se na Brdu dobrih emocija!

Other news