Kino Istra @ Kino Bauer, Motovun

U očekivanju ovogodišnje dodjele Oscara, Kino Istra donosi filmove nominirane za najprestižniju svjetsku filmsku nagradu. Najbolji filmovi zaslužuju biti prikazani u punom sjaju – na velikom platnu, u kino-dvorani. Zato Kino Istra, nakon tri on-line izdanja, u gradove Istre donosi projekcije uživo – po jednu za školski uzrast i jednu za sve ostale.

U Motovunu vas u kinu Bauer u petak 16.4.2021. očekuju dvije besplatne projekcije:
18.00 sati - "Rocca mijenja svijet", film za djecu i mlade i
20.00 sati - "Undine", film za opću populaciju.
 
VAŽNA NAPOMENA - Sukladno epidemiološkim uvjetima usuglašenim sa Stožerom civilne zaštite Istarske županije u cilju sprječavanja širenja bolesti COVID-19, uzrokovane virusom SARS-CoV-2, predstavi može prisustvovati ograničen broj posjetitelja (21 osoba).
 
Zbog epidemioloških mjera OBAVEZNA je rezervacija mjesta. Prijaviti se možete putem online obrasca: https://bit.ly/3a9b6h8.
__________________
Kino Istra priprema oko 150 projekcija, specijalnih događanja, radionica i gostovanja kojim će kroz cijelu godinu stanovnike Istre pozivati u nove filmske čarolije i avanture. Projekcije će se održavati u dvoranama i na otvorenom, sve s ciljem da se popularizira gledanje filmova na velikom platnu, kao najpotpuniji i najdojmljiviji način gledanja filmova. Prvenstveni cilj je da velika platna stignu u sredine u kojima rijetko gostuju, te da se program temelji prije svega na europskim filmovima.
 
Projekt je dio pilot programa Europske komisije „Kina kao inovativni centri lokalne zajednice“, a podržali su ga Hrvatski audiovizualni centar i Istarska županija. Kino Istra donosi cjelogodišnji filmski program u dvanaest gradova i mjesta Istre koje nemaju aktivne kino-dvorane. U očekivanju povoljnijih epidemioloških uvjeta, u pripremi su posebna događanja, filmske radionice i edukacije.
 
Više na: www.kinoistra.eu 

Other news