Teran Wine & Walk 2023.

Događaj o kojem svi pričaju i s nestrpljenjem očekuju!

Vinoljupci i ljubitelji prirode, zaokružite datum 30. rujna i prijavite se na događaj o kojem svi pričaju i s nestrpljenjem očekuju - Teran Wine & Walk avanturu Motovunom. Čeka vas inspirativna šetnja, vrhunski istarski vinari te lokalni ugostitelji i proizvođači na sedam okrijepnih stanica. Staza dugačka 12 kilometara gotovo u cijelosti prolazi kroz vinograde i s nje puca prekrasan pogled na Motovun, atraktivni istarski srednjovjekovni gradić, poznat po vrhunskim vinima. 

Teran Wine & Walk, manifestacija klastera Sjeverozapadne Istre koji se održava kao treća ekstenzija tradicionalnog Istria Wine & Walka, uz Istria Wine & Walk by the Sea te Muškat Wine & Walk, obuhvatit će sedam okrijepnih stanica.

Registration fee: 65 EUR

KUPNJA ULAZNICA 

 

Other news

  • Otvorenje sezone lova na bijeli tartuf (2.9.2023.)

    Udruga tartufara “Istra” vas poziva u subotu 2.9.2023. godine od 8.00 sati u Motovunsku šumu na svečano otvorenje sezone lova na bijeli tartuf.
  • Wine garden

    Vinari Motovunštine i Turistička zajednica općine Motovun pozivaju vas u petak 11.8.2023. s početkom u 20.30 sati na „Wine Garden“ | Motovun Wine Experience.
  • 25. MOTOVUN FILM FESTIVAL

    21.srpnja do 24.srpnja 2023.