Dr. Semir Osmanagić u Motovunu 29.9.2022.

Iznimno zanimljivo predavanje očekuje nas u četvrtak 29.9.2022. u 19.00 sati u kinu Bauer na trgu Andrea Antico u Motovunu, jer nam u goste dolazi akademik i nagrađivani naučnik, autor i istraživač dr. Semir Osmanagich!

Tom će prilikom po prvi put u Motovunu biti izvršena energetska snimanja, tamo gdje se smatra da je najsnažnije izvorište pozitivne energije u Istri. Mjerenja će izvršiti akademik i nagrađivani naučnik, autor i istraživač dr. Semir Osmanagić, koji je takva naučna mjerenja već radio na mnogim svjetski poznatim drevnim arheološkim lokalitetima. Prema mišljenju alternativnih znanstvenika, u Motovunu u Istri se križaju tri zmajeve linije, putovi elektromagnetizma i životne sile koji se šire poput mreže po površini Zemlje. Prema knjizi "Zmajeve linije", Marka Pogačnika i Williama Blooma, njihova je uloga raznošenje energije koja se oslobađa kroz zemljine dišne otvore i tako životnom energijom opskrbljuju sva zemaljska bića od biljaka do čovjeka, sve čime je naseljen krajolik. Ovaj istarski fenomen dr. Osmanagić već je spomenuo u jednoj od svojih 18 knjiga prevedenih na 17 jezika - "Meditacija na svetim mjestima planete".

Rezultati i metode mjerenja u Motovunu i okolnim lokalitetima biti će prezentirani 29. rujna, na predavanju u Motovunu u kinu "Bauer" na glavnom trgu. Ulaz je slobodan, a prijava je zbog ograničenog broja obavezna putem poveznice: https://forms.gle/CvaoGvLCvNhn7AWj7 ili na info@tz-motovun.hr. 

Other news