Čarolija na brdu | Advent u Motovunu

Motovun vas poziva da najljepše doba godine provedete u prekrasnom blagdanski uređenom ambijentu starogradske jezgre, gdje su domaćini po prvi puta pripremili bogat adventski program pod nazivom „Čarolija na brdu - Advent u Motovunu“!

Na glavnom motovunskom trgu vas od 2.12. do 23.12.2022. godine tijekom petka, subota i nedjelje (16-00 sati) očekuje prigodna gourmet i druga razna ponuda na adventskim kućicama i štandovima, kao i zabavni program sa sjajnim glazbenim izvođačima poput Damira Kedže, Gustafa, Matea Pilata, On Air Acoustic Music Trio-a, Little Whisper Acoustic Duo-a, DJ Shurki-ja i dr. Osim što će srce starogradske jezgre Motovuna biti ukrašeno tisućama lampicama i prekrasnim dekoracijama, najmlađe će zasigurno oduševiti i Božićni vrt, smješten u vrtu motovunskih zidina, gdje ih uz bogate svjetlosne dekoracije očekuje i Kuća Djeda Božićnjaka, u kojoj mu mogu napisati pismo i poslati u daleku Laponiju.
 
Nedjeljni dio programa nudi posebnu obiteljsku poslasticu, jer nam 4.12., 11.12. i 18.12. dolazi sjajna Istra Inspirit ekipa, koja će nas kroz svoj vremeplov odvesti u doba najvećeg božićnog čuda kroz uprizorenje „Najljepša božićna priča: Dječak iz Nazareta“.
 
Kako biste svoj boravak u Motovunu ovjekovječili kroz objektiv profesionalnog fotografa, u renesansnoj kuli “Nova vrata” smo za vas pripremili Božićni photo session, a radno vrijeme i ostale detalje objaviti ćemo uskoro!
Organizatori događanja su Turistička zajednica općine Motovun, Općina Motovun i Motovun park d.o.o., društvo za komunalne djelatnosti, koji vas pozivaju da dođete u Motovun i provedete čarobne trenutke u bajkovitoj atmosferi Grada u gori!
 

Other news

  • „Hrvatska prirodno tvoja - Croatia naturally yours“

    Turističkoj zajednici općine Motovun je u okviru projekta poticanja razvoja održivog turizma „Hrvatska prirodno tvoja - Croatia naturally yours“ slijedom uspješne prijave odobren iznos od 1.575,55 € od strane Ministarstvo turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice.
  • Wine Day 2023 | Dan otvorenih vinskih podruma u Istri

    Na području općine Motovun sudjeluju vinarije Benvenuti, Bertoša i Fakin
  • Festival terana i tartufa 21. i 22.10.2023.

    12. Festival terana i tartufa donosi brojne izlagače, degustacije terana, tartufa i raznih proizvoda na bazi terana i tartufa. Motovunski festival terana i tartufa sinonim je za kvalitetne vinare i posebno dobre primjerke terana te mjesto susreta najboljih proizvođača proizvoda od tartufa i tvrtki koje se bave otkupom tartufa.