Čarolija na brdu | Advent u Motovunu

Motovun vas poziva da najljepše doba godine provedete u prekrasnom blagdanski uređenom ambijentu starogradske jezgre, gdje su domaćini po prvi puta pripremili bogat adventski program pod nazivom „Čarolija na brdu - Advent u Motovunu“!

Na glavnom motovunskom trgu vas od 2.12. do 23.12.2022. godine tijekom petka, subota i nedjelje (16-00 sati) očekuje prigodna gourmet i druga razna ponuda na adventskim kućicama i štandovima, kao i zabavni program sa sjajnim glazbenim izvođačima poput Damira Kedže, Gustafa, Matea Pilata, On Air Acoustic Music Trio-a, Little Whisper Acoustic Duo-a, DJ Shurki-ja i dr. Osim što će srce starogradske jezgre Motovuna biti ukrašeno tisućama lampicama i prekrasnim dekoracijama, najmlađe će zasigurno oduševiti i Božićni vrt, smješten u vrtu motovunskih zidina, gdje ih uz bogate svjetlosne dekoracije očekuje i Kuća Djeda Božićnjaka, u kojoj mu mogu napisati pismo i poslati u daleku Laponiju.
 
Nedjeljni dio programa nudi posebnu obiteljsku poslasticu, jer nam 4.12., 11.12. i 18.12. dolazi sjajna Istra Inspirit ekipa, koja će nas kroz svoj vremeplov odvesti u doba najvećeg božićnog čuda kroz uprizorenje „Najljepša božićna priča: Dječak iz Nazareta“.
 
Kako biste svoj boravak u Motovunu ovjekovječili kroz objektiv profesionalnog fotografa, u renesansnoj kuli “Nova vrata” smo za vas pripremili Božićni photo session, a radno vrijeme i ostale detalje objaviti ćemo uskoro!
Organizatori događanja su Turistička zajednica općine Motovun, Općina Motovun i Motovun park d.o.o., društvo za komunalne djelatnosti, koji vas pozivaju da dođete u Motovun i provedete čarobne trenutke u bajkovitoj atmosferi Grada u gori!
 

Other news