Hit predstava "Casabianca" u Motovunu (15.8.2022.)

Na Velu Gospu, u ponedjeljak 15. kolovoza 2022. s početkom u 20.00 sati na glavni motovunski trg dolazi hit predstava Casabianca!

Svi već puno znamo o ovoj simpatičnoj predstavi, a evo o čemu se točno radi:
 
Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca, dobro poznat voditeljski i pjevački dvojac, u ovoj nas predstavi zabavljaju kao Franko i Đurđa. Riječ je o komediji na čakavskom dijalektu koja prikazuje smiješnu stranu života tipičnog primorskog bračnog para, od 60-ih godina prošlog stoljeća do danas. Irena i Mario, odnosno Đurđa i Franko, upoznali su se u autobusu, popularnoj trejsduji.
Ona je bila mlada i poduzetna, a on neiskusan i nagovorljiv. Skupa su pogledali film „Casablanca“ i započeli romansu. Bilo je lijepo dok je trajalo, a onda je došao brak, pa djeca. Komunizam pa kapitalizam. Partija pa stranke. Trendovi su se mijenjali, a Đurđa i Franko trajali, ali ne bez problema. Jer, kako kaže Franko: „Život se more opisat z tri besedi. Vavek neki k…..“.
Ova duhovita predstava progovara o životnim izazovima u kojima se svi mogu prepoznati, a vratit će nas u ona dobra stara, za neke i bezbrižnija vremena.
 
Organizator je Turistička zajednica općine Motovun. Ulaz je besplatan, a broj sjedećih mjesta ograničen, stoga zauzmite svoje mjesto na glavnom motovunskom trgu na vrijeme. Vidimo se na Brdu dobrih emocija!

Other news

  • Dr. Semir Osmanagić u Motovunu 29.9.2022.

    U četvrtak 29.9.2022. s početkom u 19 sati će se u kinu Bauer na glavnom motovunskom trgu održati predavanje dr. Semira Osmanagića na temu zmajevih linija u Istri
  • Festival terana i tartufa 22.10.2022.

    Nakon dvije godine pauze, vraća nam se omiljeni festival - Festival terana i tartufa, a datum koji morate označiti u svojim kalendarima je subota 22.10.2022.!
  • Teran Wine & Walk, Motovun 1.10.2022.

    We invite all wine and nature enthusiasts to mark 1st October on their calendars and register for the Teran Wine & Walk adventure through Motovun. Get ready for an inspiring walk and meet superb Istrian winemakers, local producers and caterers at tasting stops.