Kino Istra @ Kino Bauer, Motovun 17.9.

U Motovunu vas u kinu Bauer u petak 17.9.2021. očekuju dvije besplatne projekcije:

17.9. u 19h

Klub ružne djece, r. Jonathan Elbers

2019., Nizozemska, 90'

“Reda mora biti!” slogan je novog predsjednika, koji se ne odnosi samo na uredne ulice. Kada ga jednoga dana pošalju na školski izlet, Paul, koji ima klempave uši, primjećuje da svi njegovi suputnici imaju nešto zajedničko – “ružni” su. Mališani shvaćaju da ih predsjednik želi sakriti od očiju javnosti. Paul se daje u bijeg te uz pomoć Sare, pripadnice “lijepe djece”, osniva pokret otpora i započinje revoluciju. 

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=hhQ8-50GbrI

17.9. u 21h

Strah, r. Ivaylo Hristov

2020., Bugarska, 100'

Prkosna i tvrdoglava udovica Svetla, bivša učiteljica, živi u malom bugarskom selu blizu turske granice. Jednoga dana tijekom lova u šumi susreće izgubljenog afričkog imigranta Bambu koji pokušava doći do Njemačke i nevoljko mu nudi da prenoći kod nje. Bamba u Svetlinoj kući ostaje duže od jednog dana, a između njih se polako rađa povezanost. Neobični dvojac izaziva pobunu u tradicionalnoj seoskoj zajednici dok kroz niz apsurdnih, komičnih i tragičnih situacija pokušava rušiti barijere netolerancije, straha i usamljenosti. Film je dobitnik nagrade za najbolji film na filmskom festivalu u Talinnu.

Trailer: https://vimeo.com/552413471

VAŽNA NAPOMENA - Sukladno epidemiološkim uvjetima usuglašenim sa Stožerom civilne zaštite Istarske županije u cilju sprječavanja širenja bolesti COVID-19, uzrokovane virusom SARS-CoV-2, predstavi može prisustvovati ograničen broj posjetitelja (21 osoba).

Other news