Kino Istra @ Kino Bauer, Motovun 26.11.

U MOTOVUNU - FILM PO VAŠOJ ŽELJI | Predložili smo skupini redovitih posjetitelja filmskih programa u Motovunu da odaberu film koji vole. Izbor je pao na Pedra Almodovara - "Tuga i slava" s Penelope Cruz i Antoniom Banderasom u petak 26.11 u 19 h, kino na trgu Andrea Antico.

A prije filma - od 12 do 18 sati: VELIKA IGRA (big screen gaming) - igranje video - igara u najvećem formatu, na najvećem platnu u Kinu Motovun, u petak 26.11. od 12-18, u organizaciji Hrvatski filmski savez.
 
26. 11 (PETAK) u 19h - TUGA I SLAVA r. Pedro Almodovar
Film Tuga i slava donosi priču o ponovnim susretima iskusnog Salvadora Malla, filmskog redatelja koji fizički propada. Neki od njih događaju se licem u lice, drugi se odvijaju u njegovom sjećanju: njegovo djetinjstvo 60-ih kada je s roditeljima emigrirao u selo u Valenciji u potrazi za boljim životom, njegovoj prvoj žudnji, prvoj pravoj ljubavi u Madridu tijekom 80-ih, boli koja je uslijedila nakon prekida te ljubavi dok je ona još uvijek bila na vrhuncu, njegovom pisanju kao jedinoj terapiji da zaboravi nezaboravljivo, njegovom ranom otkrivanju kinematografije i praznini, beskonačnoj praznini koja je odgovorna za njegovu nesposobnost daljnjeg bavljenja filmom. Pedro Almodóvar i ovaj film komunicira kroz svoje glumačke muze - a to su Antonio Banderas, Penélope Cruz, Cecilia Roth...
 
 
Ulaz besplatan!
_______________________
VAŽNA NAPOMENA - Sukladno epidemiološkim uvjetima usuglašenim sa Stožerom civilne zaštite Istarske županije u cilju sprječavanja širenja bolesti COVID-19, uzrokovane virusom SARS-CoV-2, predstavi može prisustvovati ograničen broj posjetitelja (21 osoba).

Other news

  • DOVAI 2021

    Dani otvorenih vrata agroturizama Istre će se odvijati tijekom pet vikenda u mjesecu studenom: 6.-7., 13.-14., 20.-21. i 27.-28.11.2021. godine. Na našem području očekuje vas Agroturizam Štefanić.
  • Svjetski dan turizma 2021

    Obilježavanje Svjetskog dana turizma u Istri se ove godine održava 2. i 3.10. U Motovunu vas očekuje besplatna interpretacijska šetnja "Doživi Motovun"!
  • Kino Istra @ Kino Bauer, Motovun 23.9.

    Besplatne filmske projekcije u kinu Bauer | četvrtak 23.9.2021. u 19.00 i 21.00 sat