Kino Istra @ Kino Bauer, Motovun 26.11.

U MOTOVUNU - FILM PO VAŠOJ ŽELJI | Predložili smo skupini redovitih posjetitelja filmskih programa u Motovunu da odaberu film koji vole. Izbor je pao na Pedra Almodovara - "Tuga i slava" s Penelope Cruz i Antoniom Banderasom u petak 26.11 u 19 h, kino na trgu Andrea Antico.

A prije filma - od 12 do 18 sati: VELIKA IGRA (big screen gaming) - igranje video - igara u najvećem formatu, na najvećem platnu u Kinu Motovun, u petak 26.11. od 12-18, u organizaciji Hrvatski filmski savez.
 
26. 11 (PETAK) u 19h - TUGA I SLAVA r. Pedro Almodovar
Film Tuga i slava donosi priču o ponovnim susretima iskusnog Salvadora Malla, filmskog redatelja koji fizički propada. Neki od njih događaju se licem u lice, drugi se odvijaju u njegovom sjećanju: njegovo djetinjstvo 60-ih kada je s roditeljima emigrirao u selo u Valenciji u potrazi za boljim životom, njegovoj prvoj žudnji, prvoj pravoj ljubavi u Madridu tijekom 80-ih, boli koja je uslijedila nakon prekida te ljubavi dok je ona još uvijek bila na vrhuncu, njegovom pisanju kao jedinoj terapiji da zaboravi nezaboravljivo, njegovom ranom otkrivanju kinematografije i praznini, beskonačnoj praznini koja je odgovorna za njegovu nesposobnost daljnjeg bavljenja filmom. Pedro Almodóvar i ovaj film komunicira kroz svoje glumačke muze - a to su Antonio Banderas, Penélope Cruz, Cecilia Roth...
 
 
Ulaz besplatan!
_______________________
VAŽNA NAPOMENA - Sukladno epidemiološkim uvjetima usuglašenim sa Stožerom civilne zaštite Istarske županije u cilju sprječavanja širenja bolesti COVID-19, uzrokovane virusom SARS-CoV-2, predstavi može prisustvovati ograničen broj posjetitelja (21 osoba).

Other news