Motovun Wine Experience | Wine Garden

Vinari Motovunštine i Turistička zajednica Općine Motovun pozivaju vas u petak 28.8.2020. s početkom u 20 sati na „Motovun Wine Experience | Wine Garden“!

Vinska večer će se održati na atraktivnoj lokaciji, u vrtu motovunskih zidina. U prekrasnom ambijentu srednjovjekovnih zidina, na samom vrhu Motovuna, posjetitelji će moći uživati u vrhunskim vinima s kojima će se predstaviti najbolje motovunske vinarije - Benvenuti Vina (Kaldir), Vina Bertoša (Kaldir), Vina Fakin - fakin good wines (Bataji, Brkač), VINO NOVAK (Motovun), Vina Tomaz (Motovun), Valenta Family Wines (Kaldir) i ROXANICH (Motovun).

Posjetitelji će na glavnom motovunskom trgu (u info uredu) moći kupiti specijalnu Riedel čašu po cijeni od 70 kuna (uključena je i okovratna vrećica za čašu), s kojom su vinske degustacije u Wine Gardenu besplatne.

Za ambijentalnu glazbenu kulisu događanja zaduženi su sjajni mladi pjevač Tedi Grubica i Marko Ritoša za klavijaturama, koji će izvedbama domaćih i stranih hitova upotpuniti ljetnu vinsku večer na vrhu Motovuna.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i priuštite si čarobnu vinsko - glazbenu večer pod zvijezdama, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Istri!

Parking se ne naplaćuje od 20.00 sati. Cijena shuttle prijevoza od podnožja do ulaza u starogradsku jezgru je 20 kn po osobi (povratna karta), za odrasle.

Događaj se odvija uz poštivanje važećih protuepidemioloških mjera. U slučaju lošeg vremena, događaj se otkazuje.

Other news