Wine Garden | Motovun Wine Experience (26.8.2022.)

Vinari Motovunštine i Turistička zajednica općine Motovun pozivaju vas u petak 26.8.2022. s početkom u 20.30 sati na drugi ovogodišnji „Wine Garden“ | Motovun Wine Experience.

Vinsko-glazbena večer će se održati na atraktivnoj lokaciji, u vrtu motovunskih zidina. U prekrasnom ambijentu srednjovjekovnih zidina, na samom vrhu Motovuna, posjetitelji će moći uživati u vrhunskim vinima s kojima će se predstaviti osam najboljih motovunskih vinarija - Benvenuti Vina (Kaldir), Vina Bertoša (Kaldir), Vina Fachin (Rodeli, Brkač), Vina Fakin (Bataji, Brkač), Vino Novak (Motovun), Vina Tomaz (Motovun), Valenta Family Wines (Kaldir) i Roxanich (Motovun).
 
Događanje će pratiti akustična glazbena podloga u izvedbi sjajnog dua Little Whisper, koja će upotpuniti ljetnu vinsku večer na vrhu čarobnog Motovuna.
 
Posjetitelji će na glavnom motovunskom trgu (u info uredu) moći kupiti degustacijsku čašu po cijeni od 50 kuna (uključena je okovratna vrećica za čašu i jedan degustacijski bon). Cijena degustacijskih bonova za vino je 10 kn.
 
Za ukusne suhomesnate zalogaje koji odlično idu uz vrhunska vina zadužen je nagrađivani OPG Turčinović iz Svetog Petra u Šumi.
 
Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i priuštite si čarobnu vinsko - glazbenu večer pod zvijezdama, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Istri!

Other news