Otvorenje sezone lova na bijeli tartuf

OTVORENJE SEZONE LOVA NA BIJELI TARTUF 

“Udruga tartufara Istra” poziva Vas da u subotu 4.9.2021. godine sudjelujete u otvaranju sezone lova na bijeli tartuf. Zainteresirani za događaj moći će sa lovcima na bijele tartufe i njihovim psima provesti nekoliko sati u Motovunskoj šumi, doživjeti lov na bijele tartufe, a nakon lova svi sudionici pozvani su na besplatnu degustaciju tartufa koja će se održati na mjesto okupljanja i gdje će se za pripremu koristiti tartufi koji su pronađeni upravo u lovu na kojem su sudjelovali.

Okupljanje i zdravica predviđeni su u 8.00 sati, ulazak u Motovunsku šumu u 8.30 sati. Mjesto okupljanja je ispod sela Ipši (raskrsnica Gradinje - Livade) kod tabele sa oznakom posebnog rezervata prirode. Lov će trajati do 10.30 sati kada će se svi sudionici uputiti na degustaciju tartufa i prigodnu zakusku.

Budući da će broj sudionika ovog događaja biti ograničen, molimo sve zainteresirane da se za sudjelovanje na otvaranju sezone lova na bijeli tartuf jave najkasnije do četvrtka 2.9.2021. godine na broj telefona 0915416715 (Ivan Vukadinović) ili na e-mail: udruga.tartufara@gmail.com.

Ostale novosti