Teran Wine & Walk 2023.

Događaj o kojem svi pričaju i s nestrpljenjem očekuju!

Vinoljupci i ljubitelji prirode, zaokružite datum 30. rujna i prijavite se na događaj o kojem svi pričaju i s nestrpljenjem očekuju - Teran Wine & Walk avanturu Motovunom. Čeka vas inspirativna šetnja, vrhunski istarski vinari te lokalni ugostitelji i proizvođači na sedam okrijepnih stanica. Staza dugačka 12 kilometara gotovo u cijelosti prolazi kroz vinograde i s nje puca prekrasan pogled na Motovun, atraktivni istarski srednjovjekovni gradić, poznat po vrhunskim vinima. 

Teran Wine & Walk, manifestacija klastera Sjeverozapadne Istre koji se održava kao treća ekstenzija tradicionalnog Istria Wine & Walka, uz Istria Wine & Walk by the Sea te Muškat Wine & Walk, obuhvatit će sedam okrijepnih stanica.

Registration fee: 65 EUR

KUPNJA ULAZNICA 

 

Ostale novosti

  • Čarolija na brdu | Advent u Motovunu 2023

    Motovun vas poziva da najčarobnije doba godine provedete u prekrasnom blagdanski uređenom ambijentu motovunske starogradske jezgre, gdje su domaćini pripremili drugo izdanje bogatog adventskog programa pod nazivom „Čarolija na brdu - Advent u Motovunu“!
  • Javni poziv - Advent u Motovunu 2023

    POZIV ZA ISKAZ INTERESA zainteresiranim poslovnim subjektima za sudjelovanje na manifestaciji „Čarolija na brdu - Advent u Motovunu 2023“ u razdoblju 16.12.-30.12.2023. godine
  • Otvorenje sezone lova na bijeli tartuf (2.9.2023.)

    Udruga tartufara “Istra” vas poziva u subotu 2.9.2023. godine od 8.00 sati u Motovunsku šumu na svečano otvorenje sezone lova na bijeli tartuf.