Wine Garden | Motovun Wine Experience (5.8.2022.)

Vinari Motovunštine i Turistička zajednica općine Motovun pozivaju vas u petak 5.8.2022. s početkom u 20.30 sati na „Wine Garden“ | Motovun Wine Experience, koje se vraća nakon prvog izdanja održanog 2020. godine!

Vinsko-glazbena večer će se održati na atraktivnoj lokaciji, u vrtu motovunskih zidina. U prekrasnom ambijentu srednjovjekovnih zidina, na samom vrhu Motovuna, posjetitelji će moći uživati u vrhunskim vinima s kojima će se predstaviti osam najboljih motovunskih vinarija - Benvenuti Vina (Kaldir), Vina Bertoša (Kaldir), Vina Fachin (Rodeli, Brkač), Vina Fakin - fakin good wines (Bataji, Brkač), Vino Novak (Motovun), Vina Tomaz (Motovun), Valenta Family Wines (Kaldir) i ROXANICH (Motovun).
 
Posjetitelji će na glavnom motovunskom trgu (u info uredu) moći kupiti degustacijsku čašu po cijeni od 50 kuna (uključena je okovratna vrećica za čašu i jedan degustacijski bon). Cijena degustacijskih bonova je 10 kn.
 
Za glazbenu kulisu događanja zaduženi su Velvet Echoes Duo, koji će izvedbama domaćih i stranih hitova upotpuniti ljetnu vinsku večer na vrhu Motovuna.
 
Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i priuštite si čarobnu vinsko - glazbenu večer pod zvijezdama, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Istri!

Ostale novosti