Wine Garden | Motovun Wine Experience (5.8.2022.)

Vinari Motovunštine i Turistička zajednica općine Motovun pozivaju vas u petak 5.8.2022. s početkom u 20.30 sati na „Wine Garden“ | Motovun Wine Experience, koje se vraća nakon prvog izdanja održanog 2020. godine!

Vinsko-glazbena večer će se održati na atraktivnoj lokaciji, u vrtu motovunskih zidina. U prekrasnom ambijentu srednjovjekovnih zidina, na samom vrhu Motovuna, posjetitelji će moći uživati u vrhunskim vinima s kojima će se predstaviti osam najboljih motovunskih vinarija - Benvenuti Vina (Kaldir), Vina Bertoša (Kaldir), Vina Fachin (Rodeli, Brkač), Vina Fakin - fakin good wines (Bataji, Brkač), Vino Novak (Motovun), Vina Tomaz (Motovun), Valenta Family Wines (Kaldir) i ROXANICH (Motovun).
 
Posjetitelji će na glavnom motovunskom trgu (u info uredu) moći kupiti degustacijsku čašu po cijeni od 50 kuna (uključena je okovratna vrećica za čašu i jedan degustacijski bon). Cijena degustacijskih bonova je 10 kn.
 
Za glazbenu kulisu događanja zaduženi su Velvet Echoes Duo, koji će izvedbama domaćih i stranih hitova upotpuniti ljetnu vinsku večer na vrhu Motovuna.
 
Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i priuštite si čarobnu vinsko - glazbenu večer pod zvijezdama, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Istri!

Ostale novosti

  • „Hrvatska prirodno tvoja - Croatia naturally yours“

    Turističkoj zajednici općine Motovun je u okviru projekta poticanja razvoja održivog turizma „Hrvatska prirodno tvoja - Croatia naturally yours“ slijedom uspješne prijave odobren iznos od 1.575,55 € od strane Ministarstvo turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice.
  • Wine Day 2023 | Dan otvorenih vinskih podruma u Istri

    Na području općine Motovun sudjeluju vinarije Benvenuti, Bertoša i Fakin
  • Festival terana i tartufa 21. i 22.10.2023.

    12. Festival terana i tartufa donosi brojne izlagače, degustacije terana, tartufa i raznih proizvoda na bazi terana i tartufa. Motovunski festival terana i tartufa sinonim je za kvalitetne vinare i posebno dobre primjerke terana te mjesto susreta najboljih proizvođača proizvoda od tartufa i tvrtki koje se bave otkupom tartufa.